Lingerie by Janneke

Lingerie by Janneke is een Lingeriewinkel gelegen aan Geldersestraat 9 in Geldermalsen.

Meer informatie over Lingerie by Janneke in Geldermalsen

In deze tekst worden verschillende lingeriecollecties en merken genoemd, zoals Prima Donna, Marie Jo en Calvin Klein. Er worden geen specifieke datums genoemd, maar er wordt wel verwezen naar een webshop en de mogelijkheid om langs te komen in de winkels. Daarnaast wordt er advies op maat aangeboden door lingerie stylisten, die een opleiding hebben gevolgd en bekend zijn met het assortiment. Verder wordt er vermeld dat je je kunt inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de SALE en andere acties, en worden er verschillende vestigingen genoemd met hun adres en telefoonnummer.

Wil je weten wat Lingerie by Janneke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lingerie by Janneke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lingerie by Janneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lingerie by Janneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Lingerie by Janneke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lingerie by Janneke

Bezoekers bekeken ook