Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Achter 't Veer 36 in Geldermalsen.

Meer informatie over Lidl in Geldermalsen

In deze tekst wordt verwezen naar het inloggen bij een Lidl-account en het registreren als je nog geen account hebt. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het aanmelden voor de nieuwsbrief en het ontdekken van de verschillende categorieën in de webshop. Er worden ook aanbiedingen genoemd, zoals een shopruiming en verschillende producten die geschikt zijn als sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Er wordt ook vermeld dat er extra korting kan worden verkregen met de Lidl Plus-kaart. Verder worden er diverse merken benoemd, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Ten slotte worden de contactgegevens, service, informatie, nieuwsbrief, betalingsmogelijkheden, levering en de Lidl-app genoemd, evenals de aanwezigheid van Lidl op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook