Laco sporthal Geldermalsen

Laco sporthal Geldermalsen is een Sportcomplex gelegen aan Randweg 7 in Geldermalsen.

Meer informatie over Laco sporthal Geldermalsen in Geldermalsen

Laco zwembad Geldermalsen is een multifunctionele sport- en vrijetijdsaccommodatie met een binnenbad en een sporthal. Het binnenbad heeft verschillende baden, waaronder een doelgroepbad, peuterbassin, wedstrijdbad en een koud bad. Daarnaast is er ook een sauna met stoombad waar je kunt ontspannen. Het zwembad biedt zwemlessen, babyzwemmen en groepslessen voor jong en oud aan. Het horecagedeelte is perfect om even bij te komen na het sporten. De sporthal heeft twee squashbanen en is geschikt voor allerlei zaalsporten. Ook hier is een horecagedeelte aanwezig dat eventueel afgehuurd kan worden voor feesten en partijen. Het zwembad in Geldermalsen accepteert alleen elektronische betalingen. Voor meer informatie over het aanbod, openingstijden, tarieven en zwemlessen kun je contact opnemen met Laco Geldermalsen.

Wil je weten wat Laco sporthal Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Laco sporthal Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Laco sporthal Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laco sporthal Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Laco sporthal Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Laco sporthal Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook