Kringloopwinkel De Cirkel

Kringloopwinkel De Cirkel is een Kringloopwinkel gelegen aan Rijnstraat 51d in Geldermalsen.

Meer informatie over Kringloopwinkel De Cirkel in Geldermalsen

Onze gemeente heeft een actieve kringloopwinkel genaamd 'De Cirkel', waar mensen al meer dan 22 jaar terecht kunnen voor gebruikte spullen en kleding. Veel spullen hebben hier een nieuwe bestemming gekregen en we zijn blij dat veel mensen uit Geldermalsen en omstreken ons regelmatig weten te vinden. De kringloopwinkel is recent verhuisd naar een groter en rolstoeltoegankelijk pand, waar ons enthousiaste team klaar staat om klanten te verwelkomen. De oprichting van de kringloopwinkel was bedoeld om geld in te zamelen voor de nieuwbouw van het kerkgebouw. Sinds de opening in 2000 heeft de kringloopwinkel een positieve bijdrage geleverd aan de bouwkosten en aflossing van het kerkgebouw.

Wil je weten wat Kringloopwinkel De Cirkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel De Cirkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel De Cirkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel De Cirkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Kringloopwinkel De Cirkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel De Cirkel

Bezoekers bekeken ook