Kreeft Opleidingen Geldermalsen

Kreeft Opleidingen Geldermalsen is een Rijschool gelegen aan A.H.H. Tolhuisenstraat 21 in Meteren.

Meer informatie over Kreeft Opleidingen Geldermalsen in Meteren

Kreeft Opleidingen is een landelijk opleidingscentrum voor Verkeer, Transport, Logistiek, Arbo en Veiligheid. Ze bieden diverse opleidingstrajecten, zoals chauffeursopleidingen, Code 95 trainingen, opleidingen voor personenvervoer en verschillende rijbewijzen, zoals rijbewijs A, B, BE, C, CE, C1, T en D. Daarnaast bieden ze ook opleidingen voor chauffeurs van gevaarlijke stoffen, ondernemersopleidingen in het goederen- of personenvervoer, trainingen voor heftruck en reachtruck bestuurders, BHV opleidingen, VCA cursussen en rijvaardigheidstrainingen. Kreeft Opleidingen heeft een modern opleidings- en examencentrum in Hoogeveen, maar verzorgt ook opleidingen incompany of op andere gewenste locaties. Ze zijn ISO 9001 gecertificeerd en geautoriseerd om opleidingen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen te verzorgen. Daarnaast zijn ze erkend opleider voor diverse scholings- en subsidiefondsen.

Wil je weten wat Kreeft Opleidingen Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kreeft Opleidingen Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kreeft Opleidingen Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kreeft Opleidingen Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Kreeft Opleidingen Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kreeft Opleidingen Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook