Korfbalvereniging CKV Animo

Korfbalvereniging CKV Animo is een Sportcomplex gelegen aan Randweg 5 in Geldermalsen.

Meer informatie over Korfbalvereniging CKV Animo in Geldermalsen

De selectie van Animo heeft opnieuw geschiedenis geschreven, maar helaas hebben ze geen punten kunnen behalen in de laatste speelronde. Ze speelden gelijk tegen EKCA 2, wat een goede prestatie is. Na een uiterst droevige week heeft het team een midweeks programma gekregen. Daarnaast zijn er wedstrijden van de selectie verplaatst naar 7 oktober. Animo heeft ook hoofdsponsors en organiseert in 2023 een Kangoeroedag. Verder is er ook de mogelijkheid om Animo te steunen via Sponsorkliks. Op zaterdag 30 september is er een competitiewedstrijd tussen Animo 1 en ACKC 1 op Sportpark De Hogeweide in Geldermalsen. Animo is een bekende korfbalvereniging in Geldermalsen met meer dan 20 teams in competitie en veel activiteiten voor jong en oud.

Wil je weten wat Korfbalvereniging CKV Animo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging CKV Animo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging CKV Animo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging CKV Animo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Korfbalvereniging CKV Animo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging CKV Animo

Bezoekers bekeken ook