Kijk & Zie Fotoschool

Kijk & Zie Fotoschool is een Fotograaf gelegen aan Bolspil 49 in Geldermalsen.

Meer informatie over Kijk & Zie Fotoschool in Geldermalsen

Kijk & Zie Fotoschool, opgericht door Joris Dijkema, richt zich volledig op het beter leren fotograferen en inspireren van mensen. Joris nam in 2012 afscheid van zijn baan als jurist en besloot zijn hart te volgen door zich fulltime bezig te houden met fotografie en het begeleiden van mensen. Hoewel Joris geen technisch persoon is, waarderen cursisten zijn duidelijke uitleg. Hij helpt mensen met tips, inspiratie en onafhankelijk advies over apparatuur op zijn blog. Daarnaast heeft hij diverse prijzen en nominaties gewonnen in fotowedstrijden. Kijk & Zie Fotoschool biedt verschillende cursussen en workshops, zowel online als op locatie, waarbij cursisten persoonlijke begeleiding krijgen en leren om krachtige en creatieve foto's te maken. Er zijn positieve ervaringen van cursisten die de uitleg van Joris goed begrepen en nu mooie foto's maken. Ook kan men het gratis E-book ontvangen en toegang krijgen tot de video's van Kijk & Zie Fotoschool.

Wil je weten wat Kijk & Zie Fotoschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kijk & Zie Fotoschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kijk & Zie Fotoschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kijk & Zie Fotoschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Kijk & Zie Fotoschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kijk & Zie Fotoschool

Bezoekers bekeken ook