Keurslager Hans van der Burg

Keurslager Hans van der Burg is een Slagerij gelegen aan Geldersestraat 36 in Geldermalsen.

Meer informatie over Keurslager Hans van der Burg in Geldermalsen

Keurslager Hans van der Burg is een bekende slagerij in Geldermalsen. Ze hebben een breed assortiment aan vlees en zelfgemaakte vleeswaren. Daarnaast bieden ze ook catering, barbecuepakketten en gourmet- en fondueschalen aan. Op hun website delen ze hun passie voor het slagersvak en geven ze inspiratie voor smaakvolle maaltijden. Jaarlijks worden hun producten bekroond met het predicaat 'Met Goud Bekroond'. Daarnaast verkopen ze cadeaukaarten die je kunt gebruiken bij elke Keurslager in Nederland.

Wil je weten wat Keurslager Hans van der Burg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager Hans van der Burg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager Hans van der Burg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager Hans van der Burg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Keurslager Hans van der Burg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager Hans van der Burg

Bezoekers bekeken ook