Kapsalon Nout

Kapsalon Nout is een Kapper gelegen aan Geldersestraat 52 in Geldermalsen.

Meer informatie over Kapsalon Nout in Geldermalsen

Salon Nout is een bekende kapperszaak in Geldermalsen waar zowel mannen als vrouwen terecht kunnen voor een goede knipbeurt, styling, extensions, bruidskapsels, kleur- en krulbehandelingen. Ze zijn ook gespecialiseerd in het verzorgen van baarden en snorren op traditionele wijze. Naast haarmode biedt Salon Nout ook cosmetische behandelingen aan. Het hele team staat klaar om u van dienst te zijn en kijkt uit naar uw bezoek in de salon. Als u op zoek bent naar een leuk cadeau voor familie of vrienden, kunt u een SalonBon van Salon Nout geven. Bel voor een afspraak naar 0345 572002.

Wil je weten wat Kapsalon Nout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Nout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Nout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Nout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Kapsalon Nout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Nout

Bezoekers bekeken ook