Jolanda Geels

Jolanda Geels is een Communicatieadviesbureau gelegen aan De Bouwing in Geldermalsen.

Meer informatie over Jolanda Geels in Geldermalsen

Als persklaarmaker en corrector biedt Jolanda Geels haar diensten aan om manuscripten te controleren en te corrigeren voordat ze worden uitgebracht als boek. Als persklaarmaker kijkt ze naar inconsequenties en de technische staat van het manuscript, terwijl ze als corrector de laatste spelling- en grammaticachecks doet en de vormgeving van illustraties controleert. Jolanda geeft aan dat ze pas rust als ze een foutloos manuscript heeft afgeleverd en dat ze veel plezier beleeft aan haar werk. Enkele positieve ervaringen van haar klanten worden ook gedeeld. Mocht je interesse hebben, dan kun je contact opnemen via e-mail of WhatsApp.

Wil je weten wat Jolanda Geels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jolanda Geels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jolanda Geels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jolanda Geels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Jolanda Geels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jolanda Geels

Bezoekers bekeken ook