Jij & Ik kapsalon

Jij & Ik kapsalon is een Kapper gelegen aan Peppelbos 58 in Geldermalsen.

Meer informatie over Jij & Ik kapsalon in Geldermalsen

De salon Jij & Ik is gericht op het creëren van de perfecte haarstijl die echt bij de persoon past. De eigenaar kijkt niet alleen naar het gezicht, maar ook naar de kledingstijl en uitstraling van de klant. Iedereen heeft een unieke en mooie uitstraling en het is belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en de aandacht krijgt die hij verdient. Voor meer informatie kan men terecht op de Facebook pagina van de salon. De salon is gevestigd op Peppelbos 58 in Geldermalsen en het telefoonnummer is 06 41821842.

Wil je weten wat Jij & Ik kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jij & Ik kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jij & Ik kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jij & Ik kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Jij & Ik kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jij & Ik kapsalon

Bezoekers bekeken ook