JEFTA fashion&more

JEFTA fashion&more is een Damesmode gelegen aan Kerkstraat 37 in Geldermalsen.

Meer informatie over JEFTA fashion&more in Geldermalsen

JEFTA Fashion&More is een kledingwinkel in Geldermalsen met een breed assortiment aan kleding, schoenen, accessoires en home-artikelen. Het team van JEFTA is altijd op zoek naar de nieuwste trends en organiseert regelmatig evenementen en fashion activiteiten. Klanten kunnen genieten van een kopje koffie aan de koffiebar en worden vriendelijk en enthousiast geholpen. JEFTA biedt voor iedereen, jong en oud, een mooie outfit van goede kwaliteit. Daarnaast zijn er ook mooie accessoires verkrijgbaar en worden er modeshows en seizoenmodeflitsen georganiseerd. Anneke uit Kerk-Avezaath is een tevreden klant en waardeert de behulpzaamheid en de mooie collectie van JEFTA. Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de nieuwste items, kan men de website, Facebook en Instagram van JEFTA volgen. De winkel is gevestigd aan de Kerkstraat 37 in Geldermalsen.

Wil je weten wat JEFTA fashion&more verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JEFTA fashion&more of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JEFTA fashion&more? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JEFTA fashion&more het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar JEFTA fashion&more reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JEFTA fashion&more

Bezoekers bekeken ook