Itr Installatietechniek

Itr Installatietechniek is een Installatiebedrijf gelegen aan De Iepenwei 12 in Geldermalsen.

Meer informatie over Itr Installatietechniek in Geldermalsen

ITR Installatietechniek is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in loodgieterswerk, verwarmingsinstallaties, duurzame techniek en ventilatie-installaties. Ze bieden kwaliteit, eerlijk advies en bedrijfszekere installaties. Op het gebied van loodgieterswerk voeren ze alle werkzaamheden uit die te maken hebben met riolering, water, gas, dakgoten, zinkwerk en hemelwaterafvoeren. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van loodgieterswerk voor woningbouw en utiliteit. Voor verwarmingsinstallaties bieden ze complete CV-installaties, onderhoud en vervanging van CV-ketels en warmtepompen. Ze leveren en monteren ook duurzame oplossingen, zoals gasloze of hybride opstellingen met een warmtepomp. Voor ventilatie-installaties adviseren en monteren ze complete systemen. ITR Installatietechniek biedt ook service en onderhoud, waarbij ze CV-ketels installeren en jaarlijks onderhoud uitvoeren. Ze hebben vacatures voor een monteur en een leerlingmonteur en zijn bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Itr Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Itr Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Itr Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Itr Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Itr Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Itr Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook