Ijzervreter

Ijzervreter is een Trainingscentrum gelegen aan Boomkamp 22 in Geldermalsen.

Meer informatie over Ijzervreter in Geldermalsen

IJzervreter biedt actieve trainingen op maat voor teams en groepen. Tijdens deze trainingen ligt de focus op samenwerken en ervaren. Het begint met het kennismaken met het team, waarbij vertrouwen en een veilige sfeer centraal staan. De trainer begeleidt het proces, zorgt voor structuur en reflectie wanneer nodig. Vervolgens wordt er in beweging gekomen om inzichtelijk te maken hoe mensen zich gedragen en hoe processen verlopen. Er wordt bewustwording gecreëerd, zodat de deelnemers hun positie binnen de groep en als individu kunnen voelen. Er wordt besproken wat er gebeurt en waarom, om zo richting te geven aan verdere ontwikkeling. Daarnaast wordt er tijdens de training aandacht besteed aan het maken van verbinding, waarbij deelnemers op een respectvolle en veilige manier ervaringen kunnen opdoen. Er wordt gewerkt aan gedragsverandering en het ontwikkelen van vaardigheden, met behoud van een goede sfeer en zonder de mens uit het oog te verliezen. De inhoud van de trainingen is divers en wordt in overleg bepaald, waarbij rekening wordt gehouden met leeftijd en conditie zodat iedereen kan deelnemen.

Wil je weten wat Ijzervreter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ijzervreter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ijzervreter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ijzervreter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Ijzervreter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ijzervreter

Bezoekers bekeken ook