i-Nails

i-Nails is een Nagelstudio gelegen aan Willem de Zwijgerweg 121 in Geldermalsen.

Meer informatie over i-Nails in Geldermalsen

In dit artikel wordt een samenvatting gegeven van de inhoud van de website van een nagelsalon genaamd i-Nails. De eigenaresse, Ineke Burggraaf, vertelt over haar passie voor het nagelvak en hoe ze haar salon in Geldermalsen is begonnen. De salon biedt verschillende behandelingen aan, zoals manicures, kunstnagels en gellak. Het belangrijkste aspect van i-Nails is dat het toegankelijk en betaalbaar is, met een no-nonsense benadering. Hygiëne staat hoog in het vaandel en er wordt gewerkt met producten van het professionele merk Magnetic. Daarnaast introduceert de salon een nieuwe behandeling genaamd paraffinepakking, die zorgt voor gehydrateerde en zachte handen of voeten. De behandeling is echter niet geschikt voor mensen met wonden, uitslag of ontstekingen.

Wil je weten wat i-Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van i-Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij i-Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je i-Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar i-Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. i-Nails

Bezoekers bekeken ook