Huisartsenpraktijk Salomé & Steerneman

Huisartsenpraktijk Salomé & Steerneman is een Huisarts gelegen aan Herman Kuijkstraat 11 in Geldermalsen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Salomé & Steerneman in Geldermalsen

Bij Huisartsenpraktijk Ons Huis kunt u online uw medische zaken regelen en inzage krijgen in uw dossier. U kunt telefonisch contact opnemen voor vragen, een afspraak of spoedgevallen, zowel tijdens kantoortijden als daarbuiten. Er is een tevredenheidsonderzoek waar u aan kunt deelnemen en u kunt zich inschrijven voor actueel nieuws. Daarnaast is er een landelijke campagne genaamd "Weet u wat u wilt?" waar de praktijk aan meedoet. Op de website kunt u ook betrouwbaar advies krijgen of u een afspraak moet maken bij de dokter. Verder kunt u toestemming geven voor de huisartsenpost om uw dossier in te zien en kunt u een enquête invullen over de praktijk en de huisartsen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Salomé & Steerneman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Salomé & Steerneman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Salomé & Steerneman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Salomé & Steerneman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Salomé & Steerneman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Salomé & Steerneman

Bezoekers bekeken ook