Huisartsenpraktijk Ons Huis

Huisartsenpraktijk Ons Huis is een gelegen aan Herman Kuijkstraat 11 in Geldermalsen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Ons Huis in Geldermalsen

In de huisartsenpraktijk "Ons Huis" kun je online je medische zaken regelen en inzage krijgen in je dossier. Je kunt contact opnemen voor vragen, een afspraak of spoed. Daarnaast is er een tevredenheidsonderzoek waar je aan kunt deelnemen. Op de website staat ook actueel nieuws en informatie over de landelijke campagne "Weet u wat u wilt?". Verder is er een handige site waar je kunt checken of je naar de dokter moet en kun je toestemming geven voor de huisartenpost om je dossier in te zien. Ook is er de mogelijkheid om een enquête in te vullen over de praktijk en de huisartsen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Ons Huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Ons Huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Ons Huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Ons Huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Ons Huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Ons Huis

Bezoekers bekeken ook