Huisartsenpraktijk Herman Kuijkstraat

Huisartsenpraktijk Herman Kuijkstraat is een Huisarts gelegen aan Herman Kuijkstraat 19 in Geldermalsen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Herman Kuijkstraat in Geldermalsen

Als huisartsen zijn we steeds meer bezig met preventie en het voorkomen van ziekten. Om onze patiënten bewust te maken van hun gezondheid hebben we een nieuw onderdeel op onze website toegevoegd genaamd "Test mijn Gezondheid". Hier kunnen patiënten hun gezondheidstoestand testen. Daarnaast heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg besloten om samen met het RIVM onderzoek te doen naar mogelijke problemen met injectienaalden. Er is namelijk geconstateerd dat de epoxylijm waarmee het metaal van de naald aan het plastic vast zit niet altijd goed uit hardt, waardoor er vloeibare lijm in de naalden kan zitten. Verder adviseren wij patiënten om hun Medicijn Paspoort mee te nemen op vakantie. Dit paspoort bevat informatie over de medicijnen die zij gebruiken en eventuele allergieën of contra-indicaties. Het paspoort is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Herman Kuijkstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Herman Kuijkstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Herman Kuijkstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Herman Kuijkstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Herman Kuijkstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Herman Kuijkstraat

Bezoekers bekeken ook