Huisartsenpraktijk De Plataan

Huisartsenpraktijk De Plataan is een Huisarts gelegen aan Koningsweg 18 in Geldermalsen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Plataan in Geldermalsen

Huisartsenpraktijk De Plataan is gevestigd in Geldermalsen en wordt geleid door huisartsen van de Langerijt en Gondrie. Op hun website kunt u betrouwbare en onafhankelijke informatie vinden over gezondheid en ziekten. Ze benadrukken ook de nadelen van het kiezen voor een andere apotheek dan de lokale apotheek, zoals het zelf moeten ophalen van recepten en zorgen voor spoedmedicatie. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid voor een e-consult en het bestellen van herhaalmedicatie via de website. Bloedprikken kan momenteel op afspraak in de Pluk. De naam van de praktijk, De Plataan, is gekozen omdat Hippocrates, de grondlegger van de westerse geneeskunde, zijn leerlingen onderwees onder een Plataan. Ze verwijzen ook naar de eed van Hippocrates, waarin respect voor het leven en de patiënt centraal staan. Verder vragen ze of patiënten toestemming geven om hun medische gegevens op het LSP te plaatsen en benadrukken ze het belang van het tijdig afzeggen van afspraken.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Plataan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Plataan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Plataan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Plataan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Plataan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Plataan

Bezoekers bekeken ook