Hip Hair by Sem

Hip Hair by Sem is een Kapper gelegen aan Geldersestraat 10 in Geldermalsen.

Meer informatie over Hip Hair by Sem in Geldermalsen

Hiphair by Sem is een gezellige en professionele kapsalon in Geldermalsen. Het team van zeven personen staat klaar om de klanten te helpen en samen te kijken naar hun wensen. In de salon kun je terecht voor knippen, waarbij ze zowel je droomkapsel kunnen realiseren als hun creativiteit kunnen tonen. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en zorgen ervoor dat hun kennis en creativiteit up-to-date blijven. Daarnaast bieden ze ook kleurbehandelingen aan, waarbij ze werken met het merk Kis en een breed assortiment aan kleuren hebben. Voor gezinnen is de salon ook geschikt, met op woensdag zelfs een speciale kinderactie. Daarnaast bieden ze ook wenkbrauwbehandelingen aan, waarbij ze gebruik maken van eyebrow threading. Tot slot wordt er ook aandacht besteed aan het goede doel, want de kapsalon knipt haar af voor Stichting Haarwensen, die haarwerken schenkt aan kinderen met medische haaruitval. Het haar wordt gedoneerd en met de opbrengst kan de stichting de haarwerken realiseren. De salon werkt met de merken Kis en Osmo, die hoogwaardige producten bieden voor mooi haar. Je kunt contact opnemen met de salon via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Hip Hair by Sem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hip Hair by Sem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hip Hair by Sem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hip Hair by Sem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Hip Hair by Sem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hip Hair by Sem

Bezoekers bekeken ook