Het Wiel

Het Wiel is een Zwemsport gelegen aan Van Hogendorpstraat 17 in Geldermalsen.

Meer informatie over Het Wiel in Geldermalsen

Laco Geldermalsen is een multifunctionele sport- en vrijetijdsaccommodatie met een zwembad en sporthal. Het zwembad biedt verschillende baden, waaronder een doelgroepbad, peuterbassin en wedstrijdbad met duikplank. Daarnaast is er ook een sauna met stoombad waar je kunt ontspannen. Het zwembad biedt zwemlessen, babyzwemmen en groepslessen voor jong en oud. In het horecagedeelte kun je even bijkomen na het zwemmen. De sporthal heeft squashbanen en is geschikt voor allerlei zaalsporten. Ook hier is een horecagedeelte dat afgehuurd kan worden voor feesten en partijen. Verder biedt Laco Geldermalsen verschillende abonnementen en tarieven voor zwemmen en groepslessen. Je kunt ook een gratis proefles volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice.

Wil je weten wat Het Wiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Wiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Wiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Wiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Het Wiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Wiel

Bezoekers bekeken ook