HeliMX.nl

HeliMX.nl is een Motorzaak gelegen aan Poppenbouwing 11 in Geldermalsen.

Meer informatie over HeliMX.nl in Geldermalsen

Heli MX is een officiële Honda Offroad dealer en heeft vrijwel alle onderdelen op voorraad voor cross modellen vanaf 1990. Ook voor oudere modellen zijn er veel onderdelen direct leverbaar. Daarnaast kunnen zij ook onderdelen leveren voor Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha. Het bestelproces is eenvoudig: je vult een bestelformulier in en ontvangt vervolgens een mail met de prijs en beschikbaarheid. Als je hulp nodig hebt, kun je altijd bellen naar het telefoonnummer 0345-580580. Klanten zijn tevreden over de nette zaak, deskundig personeel en goede service. De zaak heeft een ruime voorraad en is snel en goed geholpen.

Wil je weten wat HeliMX.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HeliMX.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HeliMX.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HeliMX.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar HeliMX.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HeliMX.nl

Bezoekers bekeken ook