Healthclub45

Healthclub45 is een Sportschool gelegen aan Rijksstraatweg 45 in Meteren.

Meer informatie over Healthclub45 in Meteren

Healthclub45 is een sportschool in Meteren en omgeving waar je naast fitness ook terecht kunt voor circuittraining, yoga en andere groepslessen. Ze bieden de nieuwste en beste groepslessen, 1-op-1 fitness en een geweldige sfeer. Healthclub45 is een continue vernieuwende en moderne club voor jong en oud. Ze hebben een programma om weer in shape te komen na de vakantie, een rooster voor juli en augustus en een gratis overstapservice. Daarnaast bieden ze een breed scala aan activiteiten, zoals (groeps) fitness, power mama training, CrossFit en voedingsadvies. Klanten zijn erg tevreden over de vriendelijkheid van het personeel en de goede sfeer tijdens de groepslessen. Je kunt je nu aanmelden voor een gratis proefweek bij Healthclub45.

Wil je weten wat Healthclub45 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthclub45 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthclub45? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthclub45 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Healthclub45 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthclub45

Bezoekers bekeken ook