Groente & Fruit Cees Hakkert

Groente & Fruit Cees Hakkert is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Rijksstraatweg 14 in Geldermalsen.

Meer informatie over Groente & Fruit Cees Hakkert in Geldermalsen

Onze winkel, Cees Hakkert AGF, staat bekend om de verse en smaakvolle groente en fruit die we aanbieden. We werken nauw samen met telers om ervoor te zorgen dat we altijd verse producten in onze winkel hebben liggen. We houden rekening met de seizoenen en geven de groente en fruit de tijd om te groeien, wat je ook kunt proeven. Naast groente en fruit bieden we ook gesneden (roerbak) groentes, rauwkostsalades en kant-en-klaar maaltijden aan, allemaal gemaakt in onze eigen keuken zonder toevoegingen of zout. We geloven dat vers en puur niet alleen het lekkerste is, maar ook het beste voor je gezondheid. Kom gerust langs in onze winkel aan de Rijksstraatweg in Geldermalsen om te ontdekken wat we te bieden hebben.

Wil je weten wat Groente & Fruit Cees Hakkert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groente & Fruit Cees Hakkert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groente & Fruit Cees Hakkert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groente & Fruit Cees Hakkert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Groente & Fruit Cees Hakkert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groente & Fruit Cees Hakkert

Bezoekers bekeken ook