Toestemming voor het houden van de educatieve activiteit Streetwise op de openbare weg op 15 maart 2024 aan Van der Duyn van Maasdamstraat te Geldermalsen

DeGeldermalsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het houden van de educatieve activiteit Streetwise op de openbare weg op 15 maart 2024 aan Van der Duyn van Maasdamstraat te Geldermalsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vergunning voorwerpen in de openbare ruimte Het college van burgemeester en wethouders van West Betuwe heeft een vergunning verleend voor het houden van de educatieve activiteit Streetwise op de openbare weg op 15 maart 2024 aan de Van der Duyn van Maasdamstraat in Geldermalsen (verzonden op 4 oktober 2023) Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit kunnen een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Dit kan binnen zes weken na de aangegeven verzenddatum. Richt het bezwaarschrift aan het College van burgemeester en wethouders, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. De bezwaartermijn start een dag na de verzenddatum van het besluit.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deGeldermalsengids.nl op 11-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Geldermalsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGeldermalsengids.nl
Redactie deGeldermalsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Geldermalsen
  2. gmb-2023-429125

Gerelateerde berichten