Toestemming voor het verduurzamen van de woning aan Tunnelweg 15 te Geldermalsen

DeGeldermalsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het verduurzamen van de woning aan Tunnelweg 15 te Geldermalsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Een omgevingsvergunning is verleend voor het verduurzamen van de woning (Bouwen), Tunnelweg 15, 4191 KH, in Geldermalsen (02-10-2023) (bezwaar mogelijk), ODR2308972Niet eens met dit besluit? Reageer dan binnen 6 wekenBent u het niet eens met dit besluit? Laat ons weten waarom u het niet eens bent. Dit heet bezwaar maken. Vermeld altijd uw naam en adres, de datum en uw handtekening. U moet uw bezwaarschrift binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit indienen. Stuur uw bezwaar naar: het college van burgemeester en wethouders van West Betuwe, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deGeldermalsengids.nl op 11-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Geldermalsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGeldermalsengids.nl
Redactie deGeldermalsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Geldermalsen
  2. gmb-2023-428507

Gerelateerde berichten