Gereformeerde kerk Geldermalsen

Gereformeerde kerk Geldermalsen is een Kerk gelegen aan Dominee R. Lomanlaan 7 in Geldermalsen.

Meer informatie over Gereformeerde kerk Geldermalsen in Geldermalsen

Onze gemeente is een levendige gemeenschap waar mensen van verschillende achtergronden zich thuis voelen. We zoeken samen naar een eigentijdse en authentieke manier van geloven, waarbij ruimte voor elkaar en openheid centraal staan. De zondagse kerkdienst is het hart van onze gemeente, waar we doorgaans zingen uit het Liedboek voor Huis en Kerk. Na de dienst is er altijd gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie. We zijn betrokken op de HEER, op elkaar en op de wereld om ons heen en hebben daarom veel actieve groepen binnen de gemeente, zoals de diaconie, werkgroepen voor pastoraat en jeugdwerk, en verschillende andere commissies en kringen. We organiseren regelmatig gemeente-weekends en musicals. Iedereen is welkom aan de Tafel van onze Heer, ongeacht geslacht, en we werken samen met de Hervormde Gemeente. Voor het lidmaatschap van onze gemeente kunt u contact opnemen met de scriba.

Wil je weten wat Gereformeerde kerk Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde kerk Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde kerk Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde kerk Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Gereformeerde kerk Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde kerk Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook