Geldermalsen

Geldermalsen is een Computerreparatie gelegen aan De Chamotte 9 in Geldermalsen.

Meer informatie over Geldermalsen in Geldermalsen

Monitron Service in Geldermalsen is gespecialiseerd in het repareren van elektronische apparaten, met name notebooks, Macbooks en iMacs. Ze zijn experts in moederbord reparatie en rework technieken, zoals het vervangen van SMD componenten en BGA chips, evenals het vervangen van verschillende soorten connectoren. Ze hebben een moderne werkplaats met professionele apparatuur en kunnen ook waterschade aan Macbooks herstellen. Met ruim 25 jaar ervaring bieden ze een betrouwbare service. Op dit moment kunnen reparaties alleen per post worden opgestuurd en is ophalen en brengen niet mogelijk. Voor meer informatie over hun werkwijze kunt u terecht op hun FAQ-pagina. U kunt ook contact met hen opnemen via e-mail.

Wil je weten wat Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook