Geldermalsen dé Witgoedspecialist

Geldermalsen dé Witgoedspecialist is een Elektronicawinkel gelegen aan Geldersestraat 76 in Geldermalsen.

Meer informatie over Geldermalsen dé Witgoedspecialist in Geldermalsen

Geldermalsen Dé Witgoed Specialist is een winkel die gespecialiseerd is in witgoed en huishoudelijke apparaten. Ze bieden een reparatieservice met een eigen technische dienst die vaak al binnen één dag bij de klant op de stoep staat. Daarnaast bieden ze ook inbouw- en installatieservices, waarbij ze ervoor zorgen dat de aankoop van de klant 100% functioneert en volgens hun wensen is ingebouwd. De winkel heeft een klein en hecht team van vakspecialisten die gaan voor kwaliteit. Ze hebben ook vele positieve reviews ontvangen, met een gemiddelde score van 9.3 uit 10 gebaseerd op 24335 reviews.

Wil je weten wat Geldermalsen dé Witgoedspecialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geldermalsen dé Witgoedspecialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geldermalsen dé Witgoedspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geldermalsen dé Witgoedspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Geldermalsen dé Witgoedspecialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geldermalsen dé Witgoedspecialist

Bezoekers bekeken ook