G.V.V. Complex

G.V.V. Complex is een Sportcomplex gelegen aan Randweg 3 in Geldermalsen.

Meer informatie over G.V.V. Complex in Geldermalsen

Op de GVV-website zijn verschillende nieuwsberichten te vinden. Zo kunnen leden stemmen op een activiteit voor senioren, waarbij de Hollandse Avond als winnaar uit de bus is gekomen. Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 4 november. Daarnaast wordt er op 29 september een vrijwilligersavond georganiseerd, waarbij er een BBQ, muziek en drankjes zullen zijn. GVV zet ook een stap richting een rookvrije generatie door een rookverbod in te stellen tijdens jeugdtrainingen en -wedstrijden. Verder wordt er aangekondigd dat het Kindercarnaval bij GVV binnenkort plaatsvindt en dat het tweede elftal van GVV goede resultaten heeft behaald in verschillende oefenwedstrijden. Tot slot worden er details gegeven over hoe men lid kan worden van GVV en hoe men wijzigingen kan doorgeven of het lidmaatschap kan stopzetten.

Wil je weten wat G.V.V. Complex verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van G.V.V. Complex of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij G.V.V. Complex? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G.V.V. Complex het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar G.V.V. Complex reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. G.V.V. Complex

Bezoekers bekeken ook