Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe

Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan De Panoven 25 in Geldermalsen.

Meer informatie over Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe in Geldermalsen

Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe is een samenwerking tussen Klop Fysiotherapie en Kos Kinderfysiotherapie. Ze bieden kinderfysiotherapie en fysiotherapie voor volwassenen aan, waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk en indien nodig kunnen ze ook aan huis behandelen. Daarnaast biedt Klop Fysiotherapie ook voedingsadvies en begeleiding bij afvallen. De praktijk richt zich op het verbeteren van mobiliteit en conditie, zowel voor volwassenen als kinderen. Ze zijn erkend gewichtsconsulent en bieden medische fitness aan onder begeleiding van een fysiotherapeut. Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe is gevestigd in verschillende plaatsen in de regio en staat bekend om hun geduldige en meedenkende aanpak, waarbij ze verder kijken dan alleen de klacht. Ze geven stimulerende adviezen en hebben deskundige therapeuten in dienst. Daarnaast hebben ze nieuws over voeding- en gewichtsconsult en informatie over contracten met zorgverzekeraars voor 2023. Er is ook een vacature voor een ZZP Algemeen Fysiotherapeut in Geldermalsen. Afspraken kunnen gemaakt worden via de contactgegevens op de website.

Wil je weten wat Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe

Bezoekers bekeken ook