FysioHolland Geldermalsen

FysioHolland Geldermalsen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Rijnstraat 33 in Geldermalsen.

Meer informatie over FysioHolland Geldermalsen in Geldermalsen

FysioHolland Fysiotherapie Geldermalsen biedt gespecialiseerde fysiotherapie voor blessures en klachten aan nek, schouders en rug. Ze hechten veel waarde aan samenwerking en streven naar het beste resultaat. Inge is een specialist op het gebied van bewegen en begint altijd met een intakegesprek om de klachten te onderzoeken. Daarna stelt ze samen met de patiënt een behandelplan op. De praktijk is ook 's avonds en in het weekend geopend en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Daarnaast heeft het een klanttevredenheidsscore van 9.1 en kan er binnen 24 uur een afspraak worden gemaakt. Er zijn ook andere behandelingen beschikbaar, zoals algemene fysiotherapie, manuele therapie en dry needling. Het team van FysioHolland Fysiotherapie Geldermalsen bestaat uit verschillende fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in verschillende behandelingen. Er zijn ook andere locaties van FysioHolland in de buurt van Geldermalsen. Het verhaal wordt afgesloten met een positieve review van een tevreden cliënt die dankzij de fysiotherapie weer kan voetballen na een gescheurde kruisband.

Wil je weten wat FysioHolland Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioHolland Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioHolland Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioHolland Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar FysioHolland Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioHolland Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook