Fysio Xtra

Fysio Xtra is een Fitnessprogramma gelegen aan Rijksstraatweg 45 in Meteren.

Meer informatie over Fysio Xtra in Meteren

Fysio Xtra is een fysiotherapiepraktijk met meerdere locaties in Waardenburg, Zaltbommel, Beusichem, Herwijnen en Den Bosch. Ze hebben een score van 9,3 en al hun fysiotherapeuten zijn goed geschoold. Ze bieden een persoonlijke en unieke benadering en zorgen voor snel inzicht in jouw klachten door korte lijnen met andere zorgprofessionals. Hun missie is om mensen te helpen vitaal te worden en te blijven, en ze hebben een vitaliteitsprogramma dat ervoor zorgt dat je meer energie krijgt en resultaten behoudt. Ze bieden verschillende behandelingen, zoals algemene fysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie, medical taping, claudicatiotraining, dry needling en shockwave therapie. Je kunt bij hen terecht zonder verwijzing van een huisarts en ze hebben ruime openingstijden en grote trainingsruimtes op elke locatie. Iedereen is welkom, van jong tot oud, of je nu topsporter bent of fitter wilt worden. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Fysio Xtra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Xtra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Xtra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Xtra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Fysio Xtra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Xtra

Bezoekers bekeken ook