Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen

Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen is een Kinderopvangbureau gelegen aan Waalstraat 23 in Geldermalsen.

Meer informatie over Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen in Geldermalsen

Bij Fantaziehuis Pippeloen in Geldermalsen voelen kinderen zich snel thuis vanwege de warme sfeer. De kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en er wordt gekeken naar hun individuele behoeften. De speelruimtes zijn sfeervol ingericht en er is zowel ruimte voor bepaalde activiteiten als vrij spel. Het team biedt opvang in een leerzame, creatieve en huiselijke sfeer. Op het kinderdagverblijf wordt er fruit gegeten, activiteiten gedaan en samen geluncht. Na de lunch kunnen de kinderen even slapen en daarna wordt er weer verder gespeeld. De dag wordt afgesloten met een overdracht aan de ouders.

Wil je weten wat Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Pippeloen – Kinderdagopvang Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook