Fantaziehuis 'Olleke Bolleke', peuteropvang

Fantaziehuis 'Olleke Bolleke', peuteropvang is een Peuterspeelzalen gelegen aan Glorie van Holland 30 in Geldermalsen.

Meer informatie over Fantaziehuis 'Olleke Bolleke', peuteropvang in Geldermalsen

Fantaziehuis is een plek voor kinderen en hun ouders waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Ze bieden verschillende vormen van kinderopvang aan, zoals kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar en peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar. Bij Fantaziehuis wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Ze hanteren een bijzondere aanpak genaamd Open Ended Play, waarbij het spel van kinderen wordt gestimuleerd. Daarnaast bieden ze verschillende activiteiten aan, zoals mini-aanbod activiteiten, activiteiten met modder tijdens Modderdag en muzikale cursussen. Marcel van Herpen, expert op het gebied van pedagogisch leiderschap en coaching, heeft een inspiratielezing gegeven voor ouders van Fantaziehuis. Fantaziehuis breidt ook uit met nieuwe locaties, zoals Fantaziehuis De Muren in Houten en Fantaziehuis De Linge in Beesd. Elk Fantaziehuis heeft zijn eigen karakter en unieke kenmerken, maar allemaal streven ze ernaar om van elk Fantaziehuis een echt thuis te maken voor de kinderen.

Wil je weten wat Fantaziehuis 'Olleke Bolleke', peuteropvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis 'Olleke Bolleke', peuteropvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis 'Olleke Bolleke', peuteropvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis 'Olleke Bolleke', peuteropvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Fantaziehuis 'Olleke Bolleke', peuteropvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis ‘Olleke Bolleke’, peuteropvang

Bezoekers bekeken ook