Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen

Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen is een Kinderopvang gelegen aan Glorie van Holland 28 in Geldermalsen.

Meer informatie over Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen in Geldermalsen

Buitenschoolse opvang De Tovertuin in Geldermalsen biedt een huiselijke sfeer waar kinderen zich snel thuis voelen. Ze kunnen zelf kiezen wat ze willen doen en er is een speciaal activiteitenprogramma ontwikkeld door pedagogisch medewerkers. Tijdens schoolvakanties en studiedagen zijn er ook genoeg activiteiten te doen. De opvang is gevestigd in basisschool D'n Bogerd en maakt gebruik van de gymzaal, het schoolplein en de grote hal. Er is voldoende ruimte om uit te rusten en de kinderen worden begeleid in wat ze graag willen doen. De openingstijden, kosten en praktische informatie zijn te vinden op de website. Een dag op de buitenschoolse opvang begint met het gezamenlijk eten van fruit en bespreken van de schooldag. Daarna kunnen kinderen kiezen voor activiteiten of vrij spel, zoals koken, muziekles of buiten spelen. Aan het einde van de middag drinken ze samen nog iets en maken ze tijd om af te maken waar ze mee bezig waren. Dan volgt een korte overdracht aan de ouders en gaat iedereen tevreden naar huis.

Wil je weten wat Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis De Tovertuin – Buitenschoolse opvang Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook