Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen

Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen is een Kinderopvang gelegen aan Koninginnelaan 2 in Geldermalsen.

Meer informatie over Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen in Geldermalsen

Bij Fantaziehuis Baloe in Geldermalsen kunnen kinderen spelen in drie verschillende groepen. Ze hebben een ruim aanbod van activiteiten waaruit ze kunnen kiezen. Zelf mogen ze beslissen hoe ze hun middag willen invullen. Tijdens schoolvakanties en studiedagen worden er creatieve en sportieve activiteiten georganiseerd. Op alle ochtenden is er voorschoolse opvang. Een dag op de buitenschoolse opvang begint met het samen eten van fruit en drinken van water of thee. Daarna wordt besproken welke activiteiten er die dag zijn, maar kinderen mogen ook vrij spelen in verschillende hoeken. Er is een ruim aanbod van activiteiten waar kinderen uit kunnen kiezen, of ze kunnen ervoor kiezen om rustig een boek te lezen of buiten te spelen. Aan het einde van de middag drinken de kinderen nog iets en maken ze hun activiteiten af. Daarna is er een korte overdracht met de ouders en gaan de kinderen tevreden naar huis.

Wil je weten wat Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Baloe – Buitenschoolse opvang Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook