Dhr. P. Langerijt, van de

Dhr. P. Langerijt, van de is een Huisarts gelegen aan Oranje Nassaustraat 4 in Geldermalsen.

Meer informatie over Dhr. P. Langerijt, van de in Geldermalsen

Voor specifieke informatie over gezondheid en ziekten wordt u doorverwezen naar de website Thuisarts.nl. Op deze website kunt u betrouwbare en onafhankelijke informatie vinden. Verder is er een huisartsenpraktijk genaamd De Plataan, gelegen aan de Koningsweg 18 in Geldermalsen. Hier werken huisartsen van de Langerijt en Gondrie, samen met andere medewerkers die verschillende taken uitvoeren. Daarnaast wordt er aandacht gevraagd voor de nadelen van het kiezen voor een andere apotheek dan de lokale apotheek. Zo moet u zelf uw recept ophalen en naar de apotheek van uw keuze sturen. Ook bij spoedmedicatie moet u ervoor zorgen dat deze op tijd bij uw apotheek komt. Verder kunt u op de website van de huisartsenpraktijk een e-consult aanvragen en herhaalmedicatie bestellen. Om hiervan gebruik te maken moet u zich eerst registreren. Daarnaast is er de mogelijkheid om bloed te laten prikken in de Pluk, maar hiervoor moet wel een afspraak worden gemaakt. Tot slot wordt er een korte uitleg gegeven over de naam van de praktijk, De Plataan, die verwijst naar de geschiedenis van de geneeskunde en de eed van Hippocrates.

Wil je weten wat Dhr. P. Langerijt, van de verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dhr. P. Langerijt, van de of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dhr. P. Langerijt, van de? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dhr. P. Langerijt, van de het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Dhr. P. Langerijt, van de reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dhr. P. Langerijt, van de

Bezoekers bekeken ook