De Wereldwinkel

De Wereldwinkel is een Winkel gelegen aan Kerkstraat 13B in Geldermalsen.

Meer informatie over De Wereldwinkel in Geldermalsen

In de tekst worden verschillende aanbiedingen en evenementen genoemd. In september is er 10% korting op alle sjaals. Voor Vaderdag is er 10% korting op "Let's do Good" sokken. Voor Moederdag zijn er mooie tassen van restleer met 10% korting. Er zijn ook leuke cadeautjes te vinden in de winkel. In april is er 10% korting op alle Mozaïek artikelen. Er worden nu sokken verkocht van letsdogoods voor €12,50 per paar, waarbij er automatisch een paar sokken gedoneerd wordt aan een dakloze. Er zijn ook nieuwe food artikelen in het assortiment. Vogeltjes zijn nu met 10% korting te koop. Op 17 december is er een Kerstmarkt en op 18 december het Dickens festijn in Geldermalsen, waarbij de Wereldwinkel geopend is tijdens de Kerstmarkt, maar gesloten tijdens het Dickens festijn op zondag.

Wil je weten wat De Wereldwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wereldwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wereldwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wereldwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar De Wereldwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wereldwinkel

Bezoekers bekeken ook