De Streekzaak

De Streekzaak is een Delicatessenwinkel gelegen aan Marktplein 4 in Geldermalsen.

Meer informatie over De Streekzaak in Geldermalsen

Veel van de producten uit de winkel zijn ook online te koop. Daarnaast is er een speciale Streekzaak waar je regionale producten kunt vinden. Er is ook een Streekwinkel, Eetlokaal en je kunt er genieten van een High-Tea. Verder zijn er cadeaupakketten en kun je een cadeaubon kopen. In het nieuws worden nieuwe openingstijden aangekondigd en worden fruitsecco's, thee van het Betuws Theehuis, pindakaas van de Pindakaaswinkel en De Beste Drop Ooit genoemd. Daarnaast worden er video's getoond over het maken van fruitsoep en de kerstspakketten showroom. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en het bezoekadres en postadres worden vermeld. Ten slotte worden de openingstijden van de winkel en het Eetlokaal genoemd.

Wil je weten wat De Streekzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Streekzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Streekzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Streekzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar De Streekzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Streekzaak

Bezoekers bekeken ook