DE BARONET

DE BARONET is een Damesmode gelegen aan Geldersestraat 1 in Geldermalsen.

Meer informatie over DE BARONET in Geldermalsen

In het centrum van Geldermalsen bevindt zich De Baronet, een nostalgisch pand waarin een ruime en sfeervolle winkel is gevestigd. Bij binnenkomst wordt u warm ontvangen en kunt u genieten van de gezellige haard in de winter. Hoewel u online al een gedeelte van hun collectie kunt bekijken, nodigen ze u ook graag uit om de winkel te bezoeken en geïnspireerd te raken door hun stijl, service en mooie merken. Voor meer informatie kunt u terecht op hun social media kanalen of contact opnemen via de verstrekte gegevens.

Wil je weten wat DE BARONET verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DE BARONET of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DE BARONET? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DE BARONET het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar DE BARONET reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DE BARONET

Bezoekers bekeken ook