Crossfit Geldermalsen

Crossfit Geldermalsen is een Sportschool gelegen aan Rijnstraat 40 in Geldermalsen.

Meer informatie over Crossfit Geldermalsen in Geldermalsen

Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en relevante informatie en advertenties te tonen. CrossFit Geldermalsen biedt dagelijkse workouts aan in groepen van maximaal 12 personen. Ze hebben ook een speciaal programma genaamd Power Mama, bedoeld om fit te blijven tijdens en na de zwangerschap. CrossFit richt zich op kwaliteit in plaats van kwantiteit en biedt gratis toegang tot de faciliteiten van Healthclub45. Ze willen een gevarieerde, functionele en tijdgebonden workout aanbieden en nodigen iedereen uit die op zoek is naar een uitdaging en resultaat. Ze hebben verschillende prijsopties, variërend van €60 tot €70 per maand, inclusief CrossFit voor kinderen en tieners. Ze hebben ook positieve testimonials van leden en bieden een gratis try-out aan. De contactgegevens zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Crossfit Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Crossfit Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Crossfit Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Crossfit Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Crossfit Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Crossfit Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook