Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs

Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs is een Meubelwinkel gelegen aan J.F. Kennedylaan 6 in Geldermalsen.

Meer informatie over Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs in Geldermalsen

Cozijnsen Zitmeubelen is een meubelwinkel in Geldermalsen die iedereen in de omgeving van Geldermalsen, Tiel, Culemborg, Zaltbommel en Leerdam helpt met advies op maat. In de ruime showroom kunt u kiezen uit verschillende producten zoals banken, fauteuils, stoelen, eetkamerstoelen, gordijnen, tafels, lampen, kasten, vloerkleden en raamdecoratie. De meubelwinkel levert ook meubels als banken, hoekbanken, stoelen, relaxfauteuils, eetkamertafels, tafels maar ook raambekleding, gordijnen en vloerkleden. Klanten zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van Cozijnsen Zitmeubelen en bevelen de meubelwinkel aan. Daarnaast is de meubelzaak gespecialiseerd in het herstofferen van bankstellen en fauteuils. Met een ruime keuze aan verschillende stoffen kunnen zij uw meubels omtoveren tot een nieuw product. Cozijnsen Zitmeubelen is ook een meubelzaak waar u terecht kunt voor meubels op maat. De showroom is gevestigd aan de J.F. Kennedylaan 6 in Geldermalsen en is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:30 - 17:00 en op zaterdag van 10:00 - 14:00. U kunt contact opnemen via info@cozijnsenzitmeubelen.nl of telefonisch op 0345 50.

Wil je weten wat Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs

Bezoekers bekeken ook