Corim Dental Products B.V.

Corim Dental Products B.V. is een Winkel voor tandheelkundige benodigdheden gelegen aan De Panoven 21 in Geldermalsen.

Meer informatie over Corim Dental Products B.V. in Geldermalsen

Corim Dental Products is een betrouwbare leverancier van tandheelkundige producten. Ze hebben een breed assortiment van wel 16.000 producten en leveren snel en betrouwbaar. Als je voor 16.00 uur bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Ze hebben regelmatig aanbiedingen en kortingen op verschillende merken. Momenteel hebben ze speciale aanbiedingen voor mondhygiënisten die een maand lang elke week veranderen. Ook bieden ze oplossingen aan voor het bestellen van producten via een barcodescanner, wat handig is voor tandartspraktijken. Bij Corim Dental staat de klant centraal en ze willen ervoor zorgen dat tandartsen onbezorgd kunnen werken met de beste producten en zorg kunnen bieden aan hun patiënten.

Wil je weten wat Corim Dental Products B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corim Dental Products B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corim Dental Products B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corim Dental Products B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Corim Dental Products B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corim Dental Products B.V.

Bezoekers bekeken ook