Com-Bat Airsoft

Com-Bat Airsoft is een Winkel voor airsoftbenodigdheden gelegen aan Bosmanskamp 71A in Geldermalsen.

Meer informatie over Com-Bat Airsoft in Geldermalsen

De tekst beschrijft de kenmerken en producten van een airsoftwinkel in Nederland. Ze bieden een breed scala aan producten, zoals cilinders, munitie en accessoires. De winkel is ook gespecialiseerd in HPA en AEG. Er worden positieve recensies gegeven over de winkel en het personeel, waarbij wordt benadrukt dat ze behulpzaam en vriendelijk zijn. De winkel wordt beschreven als een mooie plek met een goede sfeer. Er wordt ook vermeld dat de winkel nu alleen nog maar een webshop is en dat afspraken nodig zijn voor het afhalen van producten. Er worden verschillende betaalmethoden geaccepteerd, maar er worden geen andere betaalmethoden geaccepteerd, zoals achteraf betalen of VVV-bonnen. Tot slot wordt vermeld dat bezoekers minimaal 18 jaar oud moeten zijn vanwege de regelgeving.

Wil je weten wat Com-Bat Airsoft verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Com-Bat Airsoft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Com-Bat Airsoft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Com-Bat Airsoft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Com-Bat Airsoft reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Com-Bat Airsoft

Bezoekers bekeken ook