Choco Support B.V.

Choco Support B.V. is een Winkel gelegen aan Lingewaarden, Rijnstraat 39 in Geldermalsen.

Meer informatie over Choco Support B.V. in Geldermalsen

Choco Support is een gerenommeerde producent van chocolade- en suikerdragees. Ze hebben een uitgebreid assortiment met klassieke noten en zuidvruchten in chocolade, maar ook innovatieve kernen zoals gevriesdroogd fruit en eiwitcrispies. Als familiebedrijf werken ze vanuit twee efficiënte, BRC gecertificeerde fabrieken en exporteren ze hun producten naar meer dan twintig landen. Ze co-produceren ook voor internationale partijen en leveren halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie en private label producten voor de retail. Choco Support werkt graag samen met klanten om een mooi chocoladeconcept te ontwikkelen dat past bij hun afzetgebied. Ze hebben een afdeling productontwikkeling die dagelijks bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten en concepten. Ze bieden verschillende soorten chocolade aan, waaronder melkchocolade, puur, wit en compound, evenals extra pure chocolade, karamelchocolade en andere cacaospecialiteiten. Het verpakkingswerk wordt grotendeels door henzelf gedaan op hun eigen machines. Choco Support heeft een jong en enthousiast team dat klaarstaat om ideeën uit te werken tot kwalitatief hoogwaardige chocoladeconcepten.

Wil je weten wat Choco Support B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Choco Support B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Choco Support B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Choco Support B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Choco Support B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Choco Support B.V.

Bezoekers bekeken ook