Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City

Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City is een Chinees restaurant gelegen aan Herman Kuijkstraat 34 in Geldermalsen.

Meer informatie over Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City in Geldermalsen

In de omgeving van Geldermalsen staat Nieuw Oosten City al jarenlang bekend als dé Chinees-Indische specialiteiten restaurant. Klanten uit verschillende gemeentes komen hier genieten van verse gerechten van hoge kwaliteit. Er is een ruime keuze uit meer dan honderd gerechten op de menukaart, waardoor er voor ieder wat wils is. Naast het afhalen van maaltijden, kunnen klanten ook gezellig in het restaurant komen eten. Voor verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden kunnen cadeaubonnen worden gekocht, die ingewisseld kunnen worden voor een maaltijd. Dit is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

Wil je weten wat Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City

Bezoekers bekeken ook