Centrum- of Suitbertuskerk

Centrum- of Suitbertuskerk is een Kerk gelegen aan Kerkstraat 38 in Geldermalsen.

Meer informatie over Centrum- of Suitbertuskerk in Geldermalsen

Welkom op de website van de Protestantse kerken van Geldermalsen, een dorp in de mooie Betuwe in Gelderland. De Protestantse kerken van Geldermalsen bestaan uit twee gemeenten, de Hervormde Gemeente Geldermalsen en de Gereformeerde Kerk Geldermalsen. Hoewel de twee gemeenten zelfstandig opereren, zijn er veel gezamenlijke activiteiten, waaronder het volledige jeugdwerk. Op de website vindt u informatie en wetenswaardigheden over beide gemeenten, activiteiten en de kerkgebouwen. Daarnaast is er een mogelijkheid om kerkdiensten terug te kijken of te beluisteren.

Wil je weten wat Centrum- of Suitbertuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum- of Suitbertuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum- of Suitbertuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum- of Suitbertuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Centrum- of Suitbertuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum- of Suitbertuskerk

Bezoekers bekeken ook