CareSys

CareSys is een Computerwinkel gelegen aan Oudenhof 18 in Geldermalsen.

Meer informatie over CareSys in Geldermalsen

CareSys is een computerwinkel met ruim 25 jaar ervaring in computers, installatie en service. Ze helpen klanten bij het vinden van de perfecte laptop die bij hun wensen past en bieden ook installatie en reparatie aan. CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen, waardoor klanten nooit lang hoeven te wachten op reparaties. Ze werken met een klein team, waardoor ze een goede band kunnen opbouwen met hun klanten. Daarnaast bieden ze ook service aan huis. In de tekst worden enkele modellen van laptops genoemd, zoals de Dell Precision 5530 en de HP EliteBook 830 G5, met bijbehorende specificaties en prijzen. CareSys heeft ook een webshop en biedt gratis verzending aan bij bestellingen boven € 100. Ze hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en bieden persoonlijk advies. De winkel is 6 dagen per week geopend en ze bieden ook support op afstand.

Wil je weten wat CareSys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CareSys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CareSys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CareSys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar CareSys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CareSys

Bezoekers bekeken ook