BVL Fighting

BVL Fighting is een Vechtsportschool gelegen aan Laan van Leeuwenstein 2 in Geldermalsen.

Meer informatie over BVL Fighting in Geldermalsen

BVL Fighting is een vechtsportschool in Geldermalsen die zich voornamelijk richt op karate, maar sinds kort ook kickboksen aanbiedt. De dojo bevindt zich in de middelbare school, De Lingeborgh. Ze geven karatelessen aan alle leeftijdsgroepen, zelfs al vanaf 4 jaar oud, met in totaal 200 leden en 3 leermeesters. Op dinsdag, woensdag en vrijdagavond wordt er hard gewerkt en plezier gemaakt tijdens de lessen. Naast motorische vaardigheden ligt de focus ook op mentale en sociale weerbaarheid. Op woensdagavond is er kickboksen voor verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen kunnen pas vanaf 12 jaar beginnen met kickboksen, omdat ze op jongere leeftijd een betere basis kunnen leggen bij het karate. Geïnteresseerd in een proefles? Klik hier.

Wil je weten wat BVL Fighting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BVL Fighting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BVL Fighting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BVL Fighting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar BVL Fighting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BVL Fighting

Bezoekers bekeken ook